Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA: Νίκη για Γούοριορς χωρίς τον τιμωρημένο Γκριν! Ξεχώρισε ο Ντουράντ – video

NBA: Νίκη για Γούοριορς χωρίς τον τιμωρημένο Γκριν! Ξεχώρισε ο Ντουράντ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Γουόριορς αγωνίστηκαν κόντρα στους Χοκς χωρίς τους Γκριν και Κάρι, ωστόσο επικράτησαν των Γερακιών με 110-103, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κέβιν Ντουράντ.

Τι κι αν αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν (που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα από την ομάδα για το φραστικό επεισόδιο με τον Ντουράντ) και τον τραυματία Στεφ Κάρι, οι Γουόριορς επικράτησαν των Χοκς με 110-103. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντουράντ με 29 πόντους, ενώ ο Γερέμπκο  έκανε double double με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Οι Καβαλίερς σύνετριψαν με 113-89 την Σάρλοτ, πανηγυρίζοντας μόλις την δεύτερη νίκη της έπειτα από 13 αγώνες. Ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των ιπποτών, ο Ντέιβιντ Νουάμπα τον ακολούθησε με 18 πόντους, ενώ ο Τόμπσον έφτασε σε double double (11 πόντοι και 21 ριμπάουντ). Κορυφαίος των Χόρνετς, ο Λαμπ με 22 πόντους.

Τέλος, οι Χιούστον Ρόκετς πέρασαν με 109-99 μέσα από το Ντένβερ, υποχρεώνοντας τους Νάγκετς, στην τέταρτη σερί ήττα τους. Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ήταν ο Καπέλα με 24 πόντους (και 9 ριμπάουντ), με τον Τζέιμς Χάρντεν να κάνει double double (22 πόντοι και 11 ασίστ). Από τους Νάγκετς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μόντε Μόρις με 19 πόντους, ενώ Νίκολα Γιόκιτς κατάφερε να κάνει ακόμα ένα double double με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις