Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

NBA – Ντόνσιτς: Πρώτο φαβορί για ρούκι της χρονιάς! [pic]

NBA – Ντόνσιτς: Πρώτο φαβορί για ρούκι της χρονιάς! [pic]

Ο Λούκα Ντόνσιτς είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου νέου παίκτη της χρονιάς στο NBA, σύμφωνα με ψηφοφορία που διεξήγαγε το ESPN, γεγονός που αποδεικνύει και τις προσδοκίες που υπάρχουν με το… καλημέρα για το διεθνή Σλοβένο γκαρντ.

Παρότι βρέθηκε τελικά στο νούμερο 2 του ντράφτ του 2018 στο NBA, οι προσδοκίες για τον Λούκα Ντόνσιτς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι τεράστιες και η πλειοψηφία αναμένει από αυτόν να είναι ο καλύτερος όλων στη rookie χρονιά του.

Ο 19χρονος Σλοβένος έχει ήδη στην “πλάτη” του, τρεις σεζόν στη Euroleague, γεγονός που τον έχει φέρει πιο κοντά στο επαγγελματικό μπάσκετ, με τους Αμερικανούς να περιμένουν ότι θα προσαρμοστεί πιο γρήγορα από κάθε άλλον στο νέο πρωτάθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σχετική ψηφοφορία του ESPN για τον ρούκι της σεζόν 2018-2019, το 58% των συμμετεχόντων, υπέδειξε το διεθνή Σλοβένο γκαρντ, ως τον πιο πιθανό για κορυφαίο νέο παίκτης της χρονιάς, με τον δεύτερο ΝτιΆντρε Έιτον να έχει μόλις 24% και τον τρίτο, Τζάρεν Τζάκσον 6%.

Η λίστα για το ρούκι της χρονιάς στο NBA

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις