Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΝBA: Ο διαστημικός Αντετοκούνμπο, ο εξαιρετικός Παπαγιάννης κι ο ιππότης Αγραβάνης! [vids]

ΝBA: Ο διαστημικός Αντετοκούνμπο, ο εξαιρετικός Παπαγιάννης κι ο ιππότης Αγραβάνης! [vids]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, λίγο πριν την έναρξη του NBA. Στο τελευταίο preseason παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς, ο Έλληνας φόργουορντ πραγματοποίησε σαρωτική εμφάνιση.

Τα “Ελάφια” επιβλήθηκαν των Ντιτρόιτ Πίστονς με 107-103, με τον Αντετοκούνμπο να αποτελεί για ακόμα μία φορά τον κορυφαίο παίκτη τους. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 τάπες σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Εξαιρετικός ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τα πήγε περίφημα στο φιλικό των Κινγκς με τους Γουόριορς. Οι “Βασιλιάδες” ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές με 117-106, ωστόσο είδαν τον Έλληνα σέντερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να κερδίζει πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια. Ο νεαρός “γίγαντας”  τέλειωσε το ματς με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα, με 5/9 σουτ και 2/2 βολές!  Μέχρι και τρίποντο σκόραρε ο 20χρονος, το πρώτο του με τη φανέλα των Κινγκς.

https://www.youtube.com/watch?v=i2g0dVGCoKw

Στους Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς ο Αγραβάνης

Τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη στο NBA άνηκαν στους Χοκς, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στο No.59 του ντραφτ του 2015. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού θα αλλάξει… ομάδα στο ΝΒΑ, καθώς τα δικαιώματα του θα ανήκουν από εδώ και πέρα στους Καβαλίερς. Οι Καβς θα στείλουν τον βετεράνο, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, τον πλέι-μέικερ, Κέι Φέλντερ, δύο ντραφτ πικ β’γύρου (2019 και 2020 αντίστοιχα) και 3 εκατομμύρια δολάρια στους Χοκς, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα τα δικαιώματα του Αγραβάνη και του Σεργκίι Γκλαντίρ, σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι!

Η κίνηση αυτή δε γίνεται, φυσικά, για τα… μάτια του Αγραβάνη αλλά για να απελευθερώσουν οι Καβς χώρο στο σάλαρι καπ και να μην ξεπεράσουν το όριο των 15 παικτών που επιτρέπεται σε κάθε ρόστερ. Το deal αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις