Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA: Οι Γουόριορς είναι εδώ! Νίκησαν τους Ράπτορς και παρέμειναν ζωντανοί – video

NBA: Οι Γουόριορς είναι εδώ! Νίκησαν τους Ράπτορς και παρέμειναν ζωντανοί – video

Οι Γουόριορς έδειξαν καρδιά πρωταθλητή στο Τορόντο. Η ομάδα του Στιβ Κερ έφυγε με το “διπλό” από τον Καναδά, επικρατώντας των Ράπτορς με 106-105 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Οι Γουόριορς αρνούνται να παραδώσουν το στέμμα τους. Οι “πολεμιστές” έδειξαν καρδιά πρωταθλητή στο Τορόντο, επικρατώντας των Ράπτορς με 106-105 στον πέμπτο τελικό του NBA. Η ομάδα του Στιβ Κερ μείωσε σε 3-2 τη σειρά και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αλλά βρέθηκαν στο -6 τρία λεπτά πριν το τέλος. Τόμπσον και Κάρι σκότωσαν τους Ράπτορς στο φινάλε με τα τρίποντα τους, ενώ ο Λάουρι αστόχησε σε ένα δύσκολο τρίποντο από τη γωνία στην τελευταία φάση.

Ο Στεφ Κάρι με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ μαζί με τον Κλέι Τόμπσον που είχε 26 πόντους ξεχώρισαν από τους Γουόριορς. Ο Κογουάι Λέοναρντ είχε 26 πόντους αλλά με μόλις 9/24 σουτ για τους Ράπτορς.

Το έκτο ματς θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής (4:00) στο Όκλαντ.

Μελανό σημείο για τους Γούοριορς, ο τραυματισμός του Ντουράντ, ο οποίος έδειξε διάθεση αυτοθυσίας αγωνιζόμενος εμφανώς ανέτοιμος και τραυματίστηκε ξανά, έχοντας υποστεί σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο.

Δωδεκάλεπτα: 28-34, 56-62, 78-84, 105-106.

Τα highlights του αγώνα

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις