Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

All Star Game 2018: Μέγας ο ΛεΜπρον! Το NBA… έβαλε την άμυνα στη γιορτή του!

Αντετοκούνμπο

-Το 67ο All Star Game του ΝΒΑ είχε άμυνα και τακτική, ναι!
-Η Team ΛεΜπρον νίκησε την Team Κάρι 148-145 σε ένα διαφορετικό All-Star Game, συγκριτικά με τα τελευταία
-Ο ΛεΜπρον Τζέιμς MVP για τρίτη φορά
-Ηταν ένας κανονικός αγώνας και όχι… «τσίρκο», «πάρτι» ή όπως αλλιώς συνηθίζουν πολλοί να αποκαλούν το σόου που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια

Ο “Giannis” δεν ήταν κακός, αλλά δεν ξεχώρισε όπως πέρυσι στο ντεμπούτο του.

Θυμίζουμε ότι το 2017 έγινε νεότερος μη Αμερικανός μπασκετμπολίστας που αγωνίστηκε βασικός σε All Star Game και ο πρώτος Έλληνας, ο οποίος συμμετείχε στη «γιορτή» του ΝΒΑ.

Μάλιστα, στην «παρθενική» συμμετοχή του σε All Star Game φόρτωσε το καλάθι της Δύσης με 30 πόντους, συγκομιδή που τον ανέδειξε πρώτο σκόρερ της Ανατολής.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που ψηφίζεται βασικός στην «παρθενική» συμμετοχή του σε All Star και τελειώνει με ρεκόρ παραγωγικότητας, αλλά και ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία των All Star, μετά τον Τομ Τσέιμπερς (All Star 1987, 34π.), που σημειώνει 30άρα στην πρώτη συμμετοχή του στη διοργάνωση ως βασικός, «πιάνοντας» στη δεύτερη θέση τον ανεπανάληπτο Τζούλιους Έρβινγκ (All Star 1977, 30π.).

 


Φέτος, ο Έλληνας διεθνής είχε την δεύτερη υψηλότερη συγκομιδή ψήφων, μετά τον ΛεΜπρον Τζέιμς (2.638.294), ενώ έδειξε την… πλάτη του σε μεγάλα ονόματα της Ανατολής και της Δύσης!

Ο “Greek Freak” κέρδισε τις προτιμήσεις των παικτών του ΝΒΑ, οι οποίοι του έδωσαν και τις περισσότερες ψήφους (226 έναντι 220 του Τζέιμς), αναδείχθηκε ισόπαλος με τον «Βασιλιά» στην ψηφοφορία των ΜΜΕ (από 99) και «τερμάτισε» δεύτερος σε αυτή του κοινού (2.530.211), για να κερδίσει μία θέση βασικού και να γίνει ο δεύτερος παίκτης στην Ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς, μετά τον Μαρκίς Τζόνσον (1979-80), που ψηφίζεται βασικός σε δύο διαδοχικά All Star Games.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις