Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

NBA: “Χτίζεται” superteam γύρω από τον Λεμπρόν! Λέοναρντ και Τζορτζ για Λέικερς [pics]

NBA
ΦΩΤΟ twitter

Η απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς από τους Λος Άντζελες Λέικερς, φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή για τους “λιμνανθρώπους”, αφού στόχος τους φαίνεται ότι είναι η δημιουργία μιας superteam γύρω από τον “Βασιλιά” που θα του επιτρέψει να… εκθρονίσει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Κοντά και σε Λέοναρντ. Λος Άτζελες θέλει και ο Τζορτζ.

Στους ρυθμούς του Λεμπρόν Τζέιμς και της τρίτης του “απόφασης” που θα τον φέρει τη νέα χρονιά στους Λος Άντζελες Λέικερς, κινούνται άπαντες στο NBA, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία superteam δίπλα στον “Βασιλιά”.

Με δεδομένο ότι ο Λεμπρόν αποφάσισε να φύγει για δεύτερη φορά από το Κλίβελαντ για να “παλέψει” για το τέταρτο δαχτυλίδι του πρωταθλητή, αλλά και ότι το Λος Άντζελες αποτελεί κορυφαίο προορισμό για όλους τους παίκτες, η δημιουργία μιας νέας superteam που θα τα “βάλει” με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Ντουράντ και των “splash brothers”, πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ήδη μάλιστα, ο Πολ Τζορτζ έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με τη φανέλα των Λέικερς, ενώ σύμφωνα με τον γνωστό ρεπόρτερ του NBA, Άντριεν Βονιαρόφσκι και ο Κάουι Λέοναρντ επιμένει στην αποχώρησή του από το Σαν Αντόνιο και τους Σπερς, έχοντας επικεντρωθεί στη μετεγγραφή του στους “λιμνανθρώπους”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις