Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα αναβολή στο Προμηθέας – Ρέθυμνο! Πήραν το… δρόμο της επιστροφής οι Κρητικοί

Νέα αναβολή στο Προμηθέας – Ρέθυμνο! Πήραν το… δρόμο της επιστροφής οι Κρητικοί
Intime.gr

Ούτε την Τρίτη (10.03.2020) θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Προμηθέα με το Ρέθυμνο στο “Δ. Τόφαλος”, για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Στην απόφαση νέας αναβολής του αγώνα Προμηθέας Πατρών – Ρέθυμνο της 20ης αγωνιστικής της Basket League προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ τη Δευτέρα (9/3).

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο (7/3). Το παιχνίδι όμως αναβλήθηκε, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει το βράδυ της Κυριακής (8/3) ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής την Τρίτη (10/3, 15:30), αλλά κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό που είχε ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας για την περιοχή της Αχαΐας.

Η αποστολή της ομάδας της Κρήτης ξεκίνησε με προορισμό την Πάτρα, αλλά ενημερώθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ να επιστρέψουν στη βάση τους. Ουσιαστικά, ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης από και προς τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου.

“Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 10 Μαρτίου, στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και της προσπάθειας που πραγματοποιείται για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες.” αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ομάδα του Ρεθύμνου.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις