Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

“Νιώθω απαίσια” – “Σπάει” τη σιωπή του ο Κάλινιτς μετά το ροζ βίντεο

“Νιώθω απαίσια” – “Σπάει” τη σιωπή του ο Κάλινιτς μετά το ροζ βίντεο

Ο Νίκολα Κάλινιτς πήρε θέση, λίγες ώρες μετά το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε μ’ αυτόν πρωταγωνιστή. “Συγνώμη απ’ όλους”.

Ενας λογαριασμός στο twitter ανέβασε ένα βίντεο με… ιδιαίτερες στιγμές του πασίγνωστου μπασκετμπολίστα και συμπαίκτη του Κώστα Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε, Νίκολα Κάλινιτς.

Ο Σέρβος φόργουορντ φρόντισε να τοποθετηθεί μόλις λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, με τον παίκτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλάει στο eurohoops.net και να ζητάει συγνώμη απ’ όλους. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι ήδη διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές για το περιστατικό.

«Κάποιες εικόνες διέρρευσαν χωρίς την άδειά μου και με ξεκάθαρο σκοπό να με βλάψουν. Ήταν εντελώς ακατάλληλες, αλλά αφορούν την ιδιωτική μου ζωή και τη σχέση που είχα με την κοπέλα μου εκείνη την εποχή.

Νιώθω απαίσια που βγήκαν στη δημοσιότητα και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου, την ομάδα, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους για αυτό που έγινε και ενδεχομένως να ενόχλησε κάποιους. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μία σχετική έρευνα για την παραβίαση της προσωπικής μου ζωής», δήλωσε ο Κάλινιτς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις