Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νίζνι – Περιστέρι: “Τσάμπα” ήττα για τους Περιστεριώτες! video

Νίζνι – Περιστέρι: “Τσάμπα” ήττα για τους Περιστεριώτες! video

Ήττα που θα μπορούσε να αποφεύγει γνώρισε στην έδρα της Νίζνι με 82-76 το Περιστέρι για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, αλλά παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου και συνεχίζει να έχει την τύχη του στα χέρια του στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Το Περιστέρι πάλεψε στο Νόβγκοροντ για την νίκη επί της Νίζνι, αλλά η αστοχία από τη γραμμή των βολών και η απροσεξία, που μεταφράστηκε σε 16 λάθη, κόστισαν την ήττα με 82-76 στην 11η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχει πάνως ακόμα την τύχη στα χέρια της, καθώς έχει βατό πρόγραμμα στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης.

Κορυφαίος για την ομάδα τους Περιστεριώτες, που είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλους, ήταν ο Μορέιρα με 18 πόντους, ενώ σε καλό βράδυ βρέθηκαν και οι Χάτσερ (14π.), Γκρέι (15π.). Από τους νικητές ξεχώρισε ο Μπράουν που όταν η μπάλα “έκαιγε” πήρε από το χέρι τη Νίζνι και την οδήγησε στην τελική επικράτηση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις