Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντομινίκ Γουίλκινς: Συγκινεί και εμπνέει! Το video με την κόρη του σε αμαξίδιο

Ντομινίκ Γουίλκινς: Συγκινεί και εμπνέει! Το video με την κόρη του σε αμαξίδιο
.instagram.com/dominiquewilkins21/

“Άλλοι οι περισσότεροι βλέπουν ένα αναπηρικό καροτσάκι, εγώ βλέπω δύναμη και ομορφιά” έγραψε ο θρυλικός Ντομινίκ Γουίλκινς, ποστάροντας ένα video με την -καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι- κόρη του να παίζει μπάσκετ.

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς συνεχίζει να να δίνει το καλό παράδειγμα, δείχνοντας ότι είναι πρότυπο πατέρα! Η κόρη του, ΤζοΤζο, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα λόγω μιας πάθησης που λέγεται δισχιδής ράχη, ή όπως λέγεται στην ιατρική ορολογία Spina Bifida και ο θρυλικός παίκτης του NBA στέκεται στο πλευρό της.

Ο Γουίλκινς ανέλαβε χρέη… κόουτς, βοήθησε την κόρη του να κάνει σουτάκια και ανέβασε στο λογαριασμό του ένα video με ένα υπέροχο μήνυμα.

“Οι περισσότεροι όταν βλέπουν την κόρη μου, τη ΤζοΤζο, βλέπουν ένα αναπηρικό καροτσάκι. Όταν τη βλέπω εγώ, βλέπω προοπτική, δύναμη και ομορφιά! Είναι σαν όλους τους άλλους. Όλοι έχουμε προκλήσεις! Απλά έρχονται σε διαφορετική μορφή”.

Το video έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Ο Hall of Famer Νέιτ “Τάινι” Άρτσιμπαλντ, φίλος του Ντομινίκ Γουίλκινς, τού έγραψε μια εξίσου συγκινητική απάντηση:

“Δεν παρατήρησα καν το αμαξίδιο. Με αυτό το χαμόγελο και τέτοιο μπαμπά θα είναι πετυχημένη”!

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις