Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντόρσεϊ: “Θέλω να παίξω με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Ντόρσεϊ: “Θέλω να παίξω με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες”
Intime

Δεν βοήθησε την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, αφού ήταν “σε αναζήτηση ομάδας”. Τώρα όμως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εντυπωσιάζει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και δηλώνει… έτοιμος να βοηθήσει τη “Γαλανόλευκη” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε δηλώσεις του στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” (έγιναν μετά το ματς της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ) ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, ανέφερε ότι αν του το επιτρέψουν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας και στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Ντόρσεϊ

“Για το ότι δεν αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το μέλλον του με την «Επίσημη Αγαπημένη»: «Το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν είχα βρει κάποιο συμβόλαιο για την σεζόν που θα ξεκινούσε και ήμουν σε αναζήτηση ομάδας. Αυτό που έθεσα ως προτεραιότητα ήταν να εξασφαλίσω ότι θα κλείσω σε κάποια ομάδα, το χρονικό σημείο δεν βόλευε και έτσι δεν μπόρεσα να είμαι στην Κίνα. Από εδώ και πέρα, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα, θα το κάνω. Θα ήθελα να βοηθήσω την Ελλάδα σε περίπτωση που προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ αν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις με τον σύλλογο γιατί όχι και να συμμετάσχω στο Προολυμπιακό τουρνουά».”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις