Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ντουράντ για Αντετοκούνμπο: “Πρέπει να φύγει από τους Μπακς”

Ντουράντ για Αντετοκούνμπο: “Πρέπει να φύγει από τους Μπακς”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κέβιν Ντουράντ έδωσε μία συμβουλή στον Γιάννη Ανετοκούνμπο. Να φύγει από τους Μπακς, εάν θέλει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή του NBA πρότεινε ο σούπερσταρ των Ουόριορς στον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι αν θέλει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ, τότε θα πρέπει να φύγει από τους Μπακς και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Ήμουν κι εγώ στην ίδια θέση, ήθελα κι εγώ τα ίδια πράγματα. Εγώ θα του έλεγα να παίξει για τον εαυτό του. Γιατί αυτός είναι που δουλεύει τόσο πολύ, ξυπνά κάθε πρωί και μένει αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Σίγουρα οι δηλώσεις αφοσίωσης στο Μιλγουόκι ακούγονται ωραία στους φιλάθλους, την πόλη και την ιδιοκτησία, γιατί θέλει να τους ευχαριστήσει και να παίξει καλά γι’ αυτούς. Το καταλαβαίνω. Όμως η καριέρα είναι δική του, σημασία έχει τι θέλει να πετύχει ο ίδιος και πώς θα νιώσει ο ίδιος καλά», υποστήριξε ο σταρ των Ουόριορς και πρόσθεσε:

«Δεν θα μείνει στο Μιλγουόκι αν δεν διασκεδάζει το μπάσκετ εκεί. Όταν ήμουν στην Οκλαχόμα είχα σπουδαίους συμπαίκτες, σπουδαίους προπονητές και σπουδαία διοίκηση, αλλά απασχολούσα το μυαλό μου για το πώς λειτουργεί μια ομάδα σε μια μικρή αγορά και αυτό κρατούσε κάποιες φορές το μυαλό μου μακριά από το πραγματικά σημαντικό, που είναι το μπάσκετ και οι τίτλοι.»

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις