Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΒΑ: Σε 2 με 4 εβδομάδες η απόφαση για επανεκκίνηση

ΝΒΑ: Σε 2 με 4 εβδομάδες η απόφαση για επανεκκίνηση

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί πλέον στο ΝΒΑ, για την επανέναρξη της σεζόν, μετά και την ομαδική κλήση που είχε ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, με τους ιδιοκτήτες των ομάδων.

Οι συμμετέχοντες στη χθεσινή (12.05.2020) συνομιλία με τον κομισάριο του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ, αποχώρησαν με την αισιοδοξία ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη έγιναν δέκτες ενθαρρυντικών νέων από την πρόοδο της λίγκας προς την ελαχιστοποίηση του κινδύνου, την ώρα που γίνεται γνωστή η επιθυμία των παικτών να επανεκκινήσουν τελικά τη σεζόν.

Άνω – κάτω το ΝΒΑ! Διάψευση για… γκάλοπ παικτών και ομαδική κλήση με Αντετοκούνμπο για επιστροφή στα παρκέ

 Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα υγείας και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του στόχου να κάνουν τους υπαλλήλους των ομάδων και τους παίκτες να νιώσουν άνετα με την ιδέα ότι εάν κάποιος βρεθεί θετικός στον κορονοϊό το πρωτάθλημα δεν θα ξαναδιακοπεί.

Όσον αφορά στο αν θα συμμετέχουν και οι 30 ομάδες στην επιστροφή ή μόνο οι ομάδες που είχαν μια θέση στα πλέι οφ, ακόμη δεν υπάρχει απόφαση. Το NBA ανέφερε στους ιδιοκτήτες, διάφορους παράγοντες που σκοπεύει να μελετήσει τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες πριν αποφασίσει για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις