Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΝΒΑ: Τρίτη σερί φορά “τριπλός” ο Λεμπρόν Τζέιμς – Από άλλο… πλανήτη ο Χέιγουορντ! video

ΝΒΑ: Τρίτη σερί φορά “τριπλός” ο Λεμπρόν Τζέιμς – Από άλλο… πλανήτη ο Χέιγουορντ! video
ΦΩΤΟ Reuters

Με “βασιλική” εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς που πέτυχε άλλο ένα “triple double” οι Λέικερς επέστρεψαν από το -19 κόντρα στους Μπουλς και τελικά έφυγαν νικητές με 118-112 από το Σικάγο. Στη Βοστώνη μία “μυθική” εμφάνιση του Γκόρντον Χέιγουορντ έδωσε στους Σέλτικς τη νίκη κόντρα στους Καβαλίερς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε το τρίτο κατά σειρά triple double οδηγώντας του Λέικερς στην 6η σερί τους νίκη, αυτή τη φορά μέσα στο Σικάγο έναντι των Μπουλς (118-112) αν και βρέθηκαν ακόμα και στο -19 και επί τρία δεκάλεπτα η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε.  Ο «Βασιλιάς» είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ στον αγώνα. Τον ακολούθησε ο Ομάρ Κουκ με 17 πόντους, ενώ ο Άντονι Ντέιβις και ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσαν από 15 πόντους.

Για τους «ταύρους» ξεχώρισαν ο Ζακ ΛαΒίν με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τους Κόμπι Γουάιτ και Ότο Πόρτερ να πετυχαίνουν από 18 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=obKujJ-rkh4

Στο Κλίβελαντ, ένας Γκόρντον Χέιγουορντ από τα παλιά, οδήγησε τους Σέλτικς στην 5η διαδοχική τους νίκη με θύμα αυτή τη φορά τους Καβαλίερς με 119-113. Ο Χέιγουορντ ισοφάρισε την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του ΝΒΑ πετυχαίνοντας το εξωπραγματικό 16/16 δίποντα ενώ σημείωσε 39 πόντους και πρόσθεσε 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=7sfRL6jJgZk

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις