Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αντετοκούνμπο τα… άκουσε από τον Καρμέλο Άντονι πριν πάρει το “respect”! video

Ο Αντετοκούνμπο τα… άκουσε από τον Καρμέλο Άντονι πριν πάρει το “respect”! video

Εκνευρισμένος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φάνηκε ο Καρμέλο Άντονι μετά από μία μεταξύ τους μονομαχία κάτω από το καλάθι, στην αναμέτρηση μετά Μπακς και Μπλέιζερς, και μίλησε σε πολύ έντονο ύφος στον “Greek Freak” με τον Έλληνα φόργουορντ όμως να μην αντιδρά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάμεσα στα πολλά και διάφορα “μυθικά” που πέτυχε στη νικηφόρα αναμέτρηση των Μπακς με τους Μπλέιζερς κατάφερε να εκνευρίσει και τον Καρμέλο Άντονι, ο οποίος του μίλησε σε πολύ έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του ματς, μετά από μία μεταξύ τους μονομαχία κάτω από το καλάθι αν και κανείς δεν ξέρει τι του είπε ακριβώς.

Δείτε το σχετικό video

https://www.instagram.com/p/B5JxRBmgsJK/?utm_source=ig_web_copy_link

Πάντως μετά το ματς υπήρξαν δηλώσεις αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού και από τους δύο παίκτες με τον Καρμέλο Άντονι να δηλώσει όσον αφορά το ματς και τον Αντετοκούνμπο:

“Ο Γιάννης είναι… Γιάννης. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Πιστεύω πως κάναμε αρκετά καλή δουλειά απέναντί του. Μπορεί να έκανε τριπλ-νταμπλ, αλλά θεωρώ πως τον περιορίσαμε αρκετά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν του δώσαμε πολύ χώρο. Πάντως πέτυχε κάποιους πόντους, βρήκε τους συμπαίκτες του και άνοιξε το παιχνίδι με τις πάσες του και τα τρίποντα που έβαλαν οι υπόλοιποι”.

O “Greek Freak” από την πλευρά του μίλησε για την αξία του Καρμέλο Άντονι και πως νιώθει κάθε φορά που τον αντιμετωπίζει δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Θυμάμαι πως στο πρώτο παιχνίδι που τον αντιμετώπισα ήταν αυτό που είχε έρθει να με δει για πρώτη φορά η οικογένειά μου στο ΝΒΑ και ήμουν ενθουσιασμένος. Είμαι χαρούμενος που τον αντιμετωπίζω ξανά. Είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που ανήκει στο ΝΒΑ. Έβαλε 18 πόντους, είναι καλός
…”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις