Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Αυγενάκης θέλει… λύση για παραμονή Άρη και ΠΑΟΚ

Ο Αυγενάκης θέλει… λύση για παραμονή Άρη και ΠΑΟΚ

Έχοντας λάβει το «ευχαριστώ» των μελών του ΠΣΑΚ, επειδή συμπεριέλαβε τους καλαθοσφαιριστές στα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης, ο Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε την άποψη ότι αν διακοπεί οριστικά η Basket League, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποφύγουν τον υποβιβασμό Άρης και ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μιλώντας στον «Focus FM», ο Λευτέρης Αυγενάκης τάχθηκε υπέρ της «σωτηρίας» του Άρη και του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή της Basket League.

Ο ΠΣΑΚ ευχαρίστησε τον Αυγενάκη! “Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή στους παίκτες”

«Αν κάτι στριφογυρίζει στο μυαλό μου, είναι ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί η Θεσσαλονίκη από δύο ιδιαίτερες ομάδες, που έδωσαν στο ελληνικό μπάσκετ. Μεγαλώσαμε με εικόνες του Άρη και του ΠΑΟΚ, του Γιαννάκη, του Φασούλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Όσον αφορά το πότε εκτιμά ότι μπορεί να υπάρξει ξανά αθλητική δραστηριότητα, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε: «Μέσα στο Μάη ίσως δούμε προπονήσεις για να δούμε ολοκλήρωση αγωνιστικών τον Ιούλιο. Στο βόλεϊ υπάρχει μία καταρχήν άποψη να προχωρήσουμε σε παύση του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει έρθει κάτι σε εμένα επίσημα. Στο μπάσκετ έχει κατατεθεί έγγραφο με 14-0 από τις συμμετέχουσες ομάδες να προχωρήσουμε σε διαδικασίες να σταματήσει το πρωτάθλημα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις