Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Κόμπι Μπράιαντ υποκλίθηκε στον Βασίλη Σπανούλη! “Τον μελετούσα κι είπα στους συμπαίκτες μου να κάνουν το ίδιο”

Ο Κόμπι Μπράιαντ υποκλίθηκε στον Βασίλη Σπανούλη! “Τον μελετούσα κι είπα στους συμπαίκτες μου να κάνουν το ίδιο”

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε παίκτη πρότυπο!

Ο Κόμπι Μπράιαντ παραχώρησε συνέντευξη στη «Marca» και αναφέρθηκε με αποθεωτικά λόγια στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλης, τονίζοντας ότι είναι παίκτης-πρότυπο και γι’ αυτό τον μελετούσε.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κόμπι Μπράιαντ στη «Marca»

Για το αν μπορεί ο Πάου Γκασόλ να βοηθήσει τους Μπακς: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν στο Λος Άντζελες, καθώς έχουν περάσει τα χρόνια. Πλέον είναι 38 ετών, αλλά μπορεί να κάνει πράγματα ακόμα. Να παίρνει ριμπάουντ, να πασάρει, να σουτάρει και να κάνει πράγματα με την εμπειρία του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακόμη δεν μπορεί να παίξει όπως άλλοι παίκτες στη λίγκα, καθώς είναι πολύ νέος και δεν έχει εμπειρία από τα playoffs. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνεις και όχι μόνο ένα πράγμα και ο Πάου μπορεί να βοηθήσει».

Για την ημέρα που πήγε στην εθνική των ΗΠΑ και τις αλλαγές που πρότεινε: «Όταν πήγα στην ομάδα, είπα στον Μάικ Σιζέφσκι ότι ήθελα να ήμουν ο ηγέτης της ομάδας και ότι ήθελα να ήμουν εκείνος που θα τα αναλάμβανε όλα. Ξεκίνησα να μελετώ παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και ο Μπαρμπόσα. Ορισμένοι συμπαίκτες μου με ρώτησαν τι έκανα και τους είπα ότι πρέπει να μελετήσουν τον Σπανούλη. Με ρώτησαν ποιος είναι ο Σπανούλης και τους είπε ότι είναι αυτός που θα τους σκοτώσει. Προσπάθησα να μεταδώσω αυτή τη σοβαρότητα στους συμπαίκτες μου, στην προπόνηση, χωρίς αστεία. Όλα ήταν πολύ σοβαρά».

Για την παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς: «Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, είναι ο πρώτος χρόνος. Ο κόσμος πάντα θέλει γρήγορα αποτελέσματα και να παίρνει κάθε χρόνο πρωταθλήματα, αλλά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Είναι ο πρώτος χρόνος του ΛεΜπρόν. Ο δεύτερος θα είναι καλύτερος. Τα πράγματα δεν συμβαίνουν από την μια ημέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνος».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις