Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Ντατόμε σχολίασε την “επίθεση” που δέχθηκε από Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ! video

Ο Ντατόμε σχολίασε την “επίθεση” που δέχθηκε από Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ! video

Πολλά είναι τα τάιμ άουτ που καλεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έχουν μείνει στην ιστορία, λόγω των «εκρήξεων» που έχει ο Σέρβος κόουτς. Μετά από μήνες, ο Τζίτζι Ντατόμε αποφάσισε να σχολιάσει την «επίθεση» που δέχθηκε από τον προπονητή του, σε εκτός έδρας αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ένα από τα πολλά τάιμ άουτ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έγινε… viral, λόγω της οργισμένης αντίδρασης του Σέρβου κόουτς προς τους παίκτες του.

Η «έκρηξη» του Ομπράντοβιτς πριν από λίγους μήνες στον εκτός έδρας αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε κάνει το… γύρο της Ευρώπης. Η κάμερα της Euroleague «συνέλαβε» την αντίδραση του κόουτς της «Φενέρ», ο οποίος δεν δίστασε να ξεστομίσει πολλά… γαλλικά στον Τζίτζι Ντατόμε (αλλά και προς άλλους παίκτες του).

Μιλώντας στη «Sabah» και με τους τόνους –μετά από τόσο καιρό- να έχουν πέσει, ο Ντατόμε σχολίασε την… έκρηξη του Ομπράντοβιτς.

«Βασικά, πιστεύω πως αυτά τα επεισόδια είναι μέρος της ζωής μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Ομπράντοβιτς. Ξέρω πόσο με σέβεται. Τα λεπτά που μου δίνει στο παρκέ δείχνουν πόσο με εμπιστεύεται. Αυτή τη σεζόν τον απογοητεύσαμε. Ήμασταν απογοητευτικοί. Αντέδρασε και εκείνος διαφορετικά. Αυτό φάνηκε και στην κάμερα. Ταυτόχρονα φάνηκε και η στεναχώρια μου στην κάμερα. Είναι μέρος της ζωής μας» ανέφερε ο διεθνής Ιταλός παίκτης της Φενέρμπαχτσε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις