Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ντόντσιτς “αντέγραψε” τον Πρίντεζη! Standing ovation για Νοβίτσκι – videos

Ο Ντόντσιτς “αντέγραψε” τον Πρίντεζη! Standing ovation για Νοβίτσκι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Το Ντάλας επικράτησε με 114-90 των Νικς μέσα στο “Madison Square Garden”, σε ένα ματς όπου οι φίλοι της ομάδας της Νέας Υόρκης “αποθέωσαν” τον Ντίρκ Νοβίτσκι. “Τρελό” τρίποντο από τον Λοπύκα Ντόντσιτς – Θύμισε… Πρίντεζη ο Σλοβένος.

Το κοινό του “Madison Square Garden” αποθέωσε τον Ντιρκ Νοβίτσκι, στην τελευταία πιθανότατα εμφάνιση του “μεγάλου” Γερμανού στη Νέα Υόρκη.

Ο 40χρονος είδε το κοινό να σηκώνεται στο πόδι και να τον χειροκροτεί κατά την είσοδο του στο παρκέ και τους… αποζημίωσε κάνοντας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με 14 πόντους, στη νίκη των Μάβερικς (105-89) επί των Νικς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ξεκίνησε με δύο air-ball, αλλά πέτυχε τελικά 16 πόντους και μάζεψε οκτώ ριμπάουντ. Μάλιστα, ο Σλοβένος -θα αγωνιστεί στο “Rising Stars” του All Star Game- ΄άφησε τουςε πάντες με ανοικτό το στόμα, με το τρίποντο αλά… Πρίντεζη που πέτυχε.

https://www.youtube.com/watch?v=KLwRafyQBS0

Σε άλλο ματς στο ΝΒΑ, οι Κινγκς νίκησαν με 135-113 τους Ατλάντα Χοκς στο Σακραμέντο, βρίσκονται στην ένατη θέση της Δύσης και εξακολουθούν την δύσκολη προσπάθεια, να βρεθούν στα playoffs.

Στα πέντε λεπτά που αγωνίστηκε, ο Κώστας Κουφός σημείωσε 6 πόντους και μάζεψε 2 ριμπάουντ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις