Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γουίλ Τσέρι!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γουίλ Τσέρι!
olympiacosbc.gr

Ενίσχυση στην περιφέρεια για την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γουίλ Τσέρι.

Το… κενό που έχει στα γκαρντ προσπαθεί να καλύψει ο Ολυμπιακός, μετά τους τραυματισμούς των Σπανούλη – Στρέλνιεκς και το “διαζύγιο” με τον Γουέμπερ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γουίλ Τσέρι.

Ολυμπιακός: Τέλος ο Γουέμπερ! Σε απολογία ο Τουπάν! Με σπασμούς ο Πρίντεζης

Ο 28χρονος Αμερικανός υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Ολυμπιακό, έχοντας… παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπλατ (το 2014 είχαν συνεργαστεί στους Κλίβελαντ Καβαλίερς).

Ολυμπιακός: Τα… έχωσε ο Μπλατ! «Ντροπή και έλλειψη σεβασμού η διαιτησία στο ΟΑΚΑ»

Ο Τσέρι έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ζαλγκίρις, Άλμπα Βερολίνου, Γκαζιαντέπ και Τσεντεβίτα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Γουίλ Τσέρι, έως το τέλος της σεζόν.

Το who is who

O Will Cherry έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και φοίτησε στο κολέγιο Μontana από το 2009 έως και το 2013. Ο ύψους 1.85 γκαρντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας και η Άλμπα Βερολίνου.

Tο ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στο ρόστερ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Λίγες μέρες αργότερα, εντάχθηκε στη θυγατρική τους ομάδας, τους Santa Cruz Warriors.

Ατομικές διακρίσεις: Πρωταθλητής Λιθουανίας το 2015 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρωταθλητής Κροατίας το 2018 με τη Τσεντεβίτα. Κυπελλούχος Γερμανίας το 2016 με την Άλμπα Βερολίνου. Κυπελλούχος Κροατίας το 2018 με την Τσεντεβίτα και MVP του αγώνα.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις