Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ζητά την παραίτηση όλης της ΚΕΔ!

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με επίσημη ανακοίνωσή -που εξέδωσε την Τετάρτη (30.05.2018-, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά την άμεση παραίτηση του Στέλιου Συμεωνίδη και των υπολοίπων μελών της ΚΕΔ, καθώς και την αποβολή του διαιτητή Στέλιου Συμεωνίδη από τους πίνακες της Α1 και της FIBA.

Η κίνηση αυτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός έρχεται μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι δύο άνδρες έχουν επιχειρηματική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλη Λιόλιο.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ομάδα της Αχαΐας στα ημιτελικά της φετινής Stoiximan.gr Basket League, με την ανακοίνωση να βγαίνει ένα 24ωρο μετά τη “σκούπα” των Πειραιωτών επί του Προμηθέα (3-0) και την πρόκριση τους στους τελικούς της Α1.

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ

“Σε συνέχεια των πρόσφατων δημοσιευμάτων, τα οποία εμφανίζουν το μέλος της ΚΕΔ Στυλιανό Συμεωνίδη του Αποστόλου και τον υιό του, επίσης διεθνή διαιτητή FIBA και Α1 Ανδρών Στυλιανό Συμεωνίδη του Στυλιανού να διατηρούν άμεση επιχειρηματική σχέση με εταιρία που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας του Προμηθέα Πατρών, ζητούμε δημόσια:

1. Την άμεση παραίτηση του Στυλιανού Συμεωνίδη του Αποστόλου από την ΚΕΔ.

2. Την άμεση παραίτηση όλων ανεξαιρέτως των μελών της παρανόμως συγκροτηθείσας ΚΕΔ.

3. Την άμεση αποβολή του Στυλιανού Συμεωνίδη του Στυλιανού από τους οικείους πίνακες της Α1 Ανδρών και της FIBA.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις