Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ομπράντοβιτς σήκωσε… το γάντι που πέταξε ο Αταμάν!

Ο Ομπράντοβιτς σήκωσε… το γάντι που πέταξε ο Αταμάν!

Διαφορετικές προσωπικότητες, που… παίρνουν φωτιά σαν το σπίρτο, όταν έρχονται κοντά. Η Φενέρμπαχτσε έστειλε τη σειρά των τελικών στην Τουρκία σε 7ο κ τελευταίο ματς, ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την ατμόσφαιρα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς… απάντησε άμεσα.

“Τόσα χρόνια έχω βρεθεί σε πολλούς τελικούς και πάντα η οικογένειά μου ήταν δίπλα μου. Τους ήθελα μαζί μου και στον έκτο αγώνα, αλλά δεν ήταν δυνατό. Πάντως εγώ καλώ όλα τα μέλη της διοίκησης της Φενέρ στον έβδομο τελικό στο ‘Σινάν Ερντέμ’. Εκεί με τη βοήθεια του κόσμου μας και με τις οικογένειές μας στο πλευρό μας θα είμαστε πρωταθλητές”, δήλωσε ο ο Εργκίν Αταμάν, δείχνοντας την ενόχληση του για την ατμόσφαιρα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Ομπράντοβιτς: Έξαλλος με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε! Σε 7ο τελικό ο τίτλος – video

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο κόουτς της Αναντολού Εφές. “Όλοι μπορούν να έρθουν στο γήπεδό μας, δεν έχει συμβεί ποτέ το παραμικρό. Είμαι εδώ έξι χρόνια και σας ρωτώ: έχει γίνει ποτέ κάτι σε βάρος φιλοξενούμενου; Αν ναι, να μου το πείτε. Τίποτα δεν έγινε σε βάρος της Εφές, πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο και έτσι θα συνεχίσουμε”, ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις