Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Έξαλλος με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε! Σε 7ο τελικό ο τίτλος – video

Ομπράντοβιτς: Έξαλλος με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε! Σε 7ο τελικό ο τίτλος – video

Μας… χάρισε μια ακόμα “εκρηκτική” του στιγμή. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε να δέχονται ένα αναπάντητο σερί από την Αναντολού Εφές, στον 6ο τελικό των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Τουρκίας και τους… τα έχωσε! Σε 7ο ματς θα κριθεί ο τίτλος στην Τουρκία, με την Φενέρ να φέρνει τη σειρά στο 3-3.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάλεσε εσπευσμένα time-out μετά την ισοφάριση του σκορ από την Εφές (σ.σ. έγινε το 22-22 μετά από ένα 8-0 σερί της Αναντολου΄Εφές) και τους τα… έχωσε. Ο Σέρβος τεχνικός τους τα έψαλλε! “Ντροπή σας” φώναξε ο Σέρβος κόουτς και άφησε τον Ντατόμε στον πάγκο.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς νίκησε εντός έδρας (85-69) την Αναντολου΄Εφές, ισοφάρισε στο 3-3 και η σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος θα κριθεί σε έβδομο και τελευταίο παιχνίδι, το βράδυ της Παρασκευής (21.06.2019).

Η Φενέρμπαχτσε τελείωσε το παιχνίδι με 14/34 τρίποντα, έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Γκούντουριτς. Ο Σέρβος γκαρντ πέτυχε 21 πόντους και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μέλι με 14π. Καλή εμφάνιση και για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος σε 32:50’’ είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Από την ομάδα του Αταμάν, ξεχώρισε ο Λάρκιν με 16 πόντους, με τους Σίμον και Μίσιτς να είχαν από 12π. ο καθένας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις