Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο πρώην του Ολυμπιακού “διέλυσε” τους Γουόριορς! Τον αποθέωσε και ο Ουέιντ – video

Ο πρώην του Ολυμπιακού “διέλυσε” τους Γουόριορς! Τον αποθέωσε και ο Ουέιντ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν κάνει όλο το NBA να μιλάει για αυτούς, μετά και το δεύτερο break στην έδρα των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, με την παράσταση να έχει “κλέψει” και ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Πάτρικ Μπέβερλι.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν κατάφεραν να “τελειώσουν” τη σειρά με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στην έδρα τους, καθώς γνώρισαν αναπάντεχη ήττα, από την ομάδα του Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που έφυγε σχεδόν σαν αποτυχημένος από την Ελλάδα, έχει μετατραπεί σε βασικό παίκτη σε ομάδα των πλέι οφ του ΝΒΑ και μάλιστα ήταν από τους βασικούς λόγους στην “άλωση” του Όκλαντ, έχοντας double double με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ήταν φανταστικός στο ματς και αποθεώθηκε και από τον θρύλο, Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Εάν ήμουν GM ή πρόεδρος θα έψαχνα για ένα παιδί από το Σικάγο για να προσθέσω στην ομάδα μου. Δεν μπορείς να μετρήσεις την καρδιά μας. Πάτρικ Μπέβερλι είσαι ένα “κτήνος”. Ένας παίκτης που αγαπάς να μισείς και μισείς να αγαπάς».

 

Τα Highlihts του Μπέβερλι κόντρα στους Γουόριορς

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις