Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο συγκλονιστικός Λεμπρόν και τα… όργια του Χάρντεν! [vids]

Λεμπρόν Τζέιμς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Πέισερς «υποκλίθηκαν» στον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος οδήγησε τους Καβαλίερς στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ (4-3). Ένας απίστευτος Χάρντεν οδήγησε τους Ρόκετς στην εντός έδρας νίκη επί των Τζαζ και το 1-0.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε τους Καβαλίερς από… το χέρι, τους οδήγησε στη νίκη (105-101) επί των Πέισερς στην «Quicken Loans Arena» και στην πρόκριση (4-3) στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, εκεί όπου… βρίσκονται οι Ράπτορς.

Ο «Βασιλιάς» σταμάτησε στους 45 πόντους ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Με τους πόντους του αυτούς, ο Λεμπρόν Τζέιμς έφτασε τους 241 σε αυτή τη σειρά, πετυχαίνοντας τους περισσότερους σε πλέι οφ του ΝΒΑ μετά τους 246 του Μάικλ Τζόρνταν στους τελικούς του 1993.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε… υπερπροσπάθεια για να δώσει την πρόκριση στους Καβαλίερς, δηλώνοντας μετά το game 7… κουρασμένος! «Συγχαρητήρια στους Ιντιάνα Πέισερς. Ήταν σκληροί. Μας έβαλαν δύσκολα, μας ώθησαν στα άκρα», είπε για τους αντιπάλους του ο «Βασιλιάς», που αν και 33 ετών, είχε περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλον παίκτη στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. «Είμαι καμένος αυτή τη στιγμή. Δεν σκέφτομαι το Τορόντο. Είμαι έτοιμος να πάω σπίτι μου. Μπορούμε να πάμε; Είμαι κουρασμένος. Θέλω να πάω σπίτι μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μικρό.. εμπόδιο αποδείχθηκαν οι Τζαζ για τους Ρόκετς, που έκαναν το 1-0 στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, επικρατώντας με 110-96 στο Χιούστον. Κορυφαίος του παρκέ, ο Τζέιμς Χάρντεν, με 41 πόντους (7/12 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=SXa8-Txsclc

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις