Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να κατέβουν οι φανέλες των Διαμαντίδη – Σπανούλη!

Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να κατέβουν οι φανέλες των Διαμαντίδη – Σπανούλη!
gazzetta.gr

“Αποκαθήλωση” για δύο εμβληματικούς Έλληνες καλαθοσφαιριστές.. έστω και για λίγο. Κατά την παρουσία του στην Κρήτη, για το Παγκόσμιο U-19, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε διαταγή να κατέβουν οι φανέλες των Διαμαντίδη και Σπανούλη από τον τοίχο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “gazzetta.gr” ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ζητώντας να ξεκρεμαστούν οι φανέλες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη από τα “Δυο Αοράκια”.

Η πράσινη φανέλα του Διαμαντίδη αλλά και η ερυθρόλευκη του Σπανούλη -και οι δύο με τις αντίστοιχες υπογραφές των δυο εμβληματικών παικτών- ήταν τοποθετημένες σε μια προθήκη που έχει δημιουργηθεί σε έναν εσωτερικό διάδρομο του γηπέδου. Τις φανέλες τις χάρισαν στη διοίκηση του γηπέδου οι ίδιοι οι παίκτες.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ζήτησε να αφαιρεθούν οι δύο φανέλες από τον διάδρομο του γηπέδου, με τη δικαιολογία, ότι υπάρχει πάνω διαφήμιση στοιχηματικών εταιρειών.

Μάλιστα, το “gazzetta.gr” αναφέρει ότι οι τόνοι ανέβηκαν, αφού ο διαπληκτισμός του προέδρου της ΕΟΚ με τους εκπροσώπους της διοίκησης του γηπέδου και της δημοτικής αρχής προκάλεσε πανικό και… γενικό συναγερμό.

Μετά από συζητήσεις, οι άνθρωποι του γηπέδου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του κ. Βασιλακόπουλου, τουλάχιστον για όσο διαρκεί η διοργάνωση. Από τη Δευτέρα (08.07.2019), που θα έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες, οι δύο φανέλες θα επιστρέψουν στη θέση τους.

Πληροφορίες: gazzetta.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις