Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι τσιρλίντερ προκάλεσαν πανικό! “Καυτό” πρόγραμμα με εσώρουχα στο παρκέ!

Οι τσιρλίντερ προκάλεσαν πανικό! “Καυτό” πρόγραμμα με εσώρουχα στο παρκέ!

Το πρόγραμμα που παρουσίασαν οι τσιρλίντερ της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ήταν… ακατάλληλο για ανηλίκους και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Ήταν λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με την Σαμάρα για τα τελικά της Superleague της Ρωσίας, όταν οι τσιρλίντερ των γηπεδούχων προσπάθησαν να… ζεστάνουν την ατμόσφαιρα.

Το πρόγραμμα όμως που ακολούθησαν προκάλεσε αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους θεατές (σ.σ. ανάμεσα τους υπήρχαν και παιδιά).

Οι 9 χορεύτριες τσιρλίντερ φορούσαν αποκαλυπτικά κορμάκια, ενώ οι 2 μαύρα εσώρουχα. Ο αισθησιακός χορός τους συνοδεύτηκε και από την ανάλογη μουσική και ανάγκασε αρκετούς θεατές να φύγουν -μαζί με τα παιδιά τους- από τοις εξέδρες.

“Έπρεπε να βάλουν σήμανση ότι ο αγώνας επιτρέπεται για άτομα άνω των 18”, ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που έγιναν από τους θεατές. Για την ιστορία, η Σαμάρα επικράτησε 66-59, κάνοντας τη δεύτερη της νίκη στη σειρά, που κρίνεται στα τρία θετικά αποτελέσματα/

https://www.youtube.com/watch?v=ojuYj8wirwk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2LOMvnIBUG42NNt98Ge5Pm1BJq3UcN56Nhff2DHIpxilB2mKNHzUHJUb8

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις