Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αφιέρωμα της Euroleague στον Νικολαΐδη! (video)

Ολυμπιακός: Αφιέρωμα της Euroleague στον Νικολαΐδη! (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός βρήκε έναν… ήρωα από το πουθενά στο πρόσωπο του 17χρονου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος χθες (20/2) έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να έρθει η νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν, “αναγκάζοντας” έτσι την Euroleague να ασχοληθεί μαζί του και να του κάνει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα.

O Aλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε χθες (20/2) μία καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Βιλερμπάν, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πάρει μία σπουδαία νίκη -σε ένα ματς ιδιαιτέρων συνθηκών που οι “ερυθρόλευκοι” παρατάχθηκαν με 8 μόλις παίκτες στην αποστολή- και ταυτόχρονα τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, αφού μόλις στα 17 του χρόνια και στη δεύτερη συμμετοχή του στη Euroleague έδειξε έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση, η Euroleague τον συμπεριέλαβε σε κοινό αφιέρωμα με τον Ουσμάν Γκαρούμπα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τίτλος του θέματος μάλιστα ήταν “Οι έφηβοι Γκαρούμπα και Νικολαΐδης υψώνουν ανάστημα” .

Tο αφιέρωμα της Εuroleague αναφέρει για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού:

“Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με την Βιλερμπάν με επτά παίκτες που δεν ήταν διαθέσιμοι κι έχασε τον σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ στη διάρκειά του με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας βρήκε λύση στο πρόβλημα δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον 17χρονο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολυμπιακού. Ο Νικολαΐδης έπαιξε για 17 λεπτά και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει διαφορά στο παιχνίδι, αφού με σερί 7-0 διαμορφώθηκε το 43-31 προς το τέλος του πρώτου μέρους. Είχε 6 πόντους με ένα χαμένο σουτ και 4/4 βολές. Παράλληλα, προσέθεσε 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ για να συγκεντρώσει 13 μονάδες στην αξιολόγηση”.

Οι καλύτερες στιγμές της χθεσινής εμφάνισης του Νικολαΐδη

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις