Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: “Ελαφρά μειωμένο το μπάτζετ! Άθλος σε σχέση με τους ανταγωνιστές”

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: “Ελαφρά μειωμένο το μπάτζετ! Άθλος σε σχέση με τους ανταγωνιστές”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκαν στο μπάτζετ του Ολυμπιακού και επανέλαβαν την άποψη πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν το “παρών” στην παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας του Ολυμπιακού με την “bwin” και την εμφάνιση της “ερυθρόλευκης” φανέλας με το λογότυπο της εταιρείας και τόνισαν πως το μπάτζετ των Πειραιωτών είναι λίγο μειωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. Ίσως επειδή τελείωσαν όλα γρήγορα δεν έχουν κυκλοφορήσει τόσο φαντασιακά νούμερα όπως άλλες χρονιές. Η πραγματικότητα είναι πως είναι ελαφρά μειωμένο το μπάτζετ, δεν είναι αυξημένο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε: “Ο Ολυμπιακός την τελευταία 10ετία είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε για το συγκεκριμένο θέμα: “Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, δεν υπάρχει κάτι για αύξηση. Ίσως να είναι και λίγο μειωμένο… Πάνω-κάτω είναι στα ίδια. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη με τον μικρότερο προϋπολογισμό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Αυτός είναι ο άθλος του. Με τα οικονομικά μέσα που υπάρχουν είναι στην κορυφή της Ευρώπης και έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις ομάδες που πηγαίνουν στο Final Four”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις