Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλος: “Η ομάδα δεν διοικείται από το Facebook”

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλος: “Η ομάδα δεν διοικείται από το Facebook”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στη Μαδρίτη και παρακολούθησε από κοντά το τεράστιο διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Ρεάλ. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών απάντησε, μάλιστα, στους επικριτές της ομάδας στις προηγούμενες βαριές ήττες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε απάντηση σε όλους όσους “έκραζαν” τον Ολυμπιακό μετά τις βαριές ηττές στα social media, μετά το διπλό επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση μετά από όλα όσα είχαν γίνει. Δείξαμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Η αμφισβήτηση ήταν για όλους στην ομάδα. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Ξέραμε ποιοι είμαστε. Είχαμε μια καλή συνομιλία και εμείς με τους παίκτες και εκείνοι μεταξύ τους στα αποδυτήρια που βοήθησε. Λίγο έντονη… Ήταν δυνατή η συζήτηση… Θα σας τα πούμε όλα στο Βελιγράδι», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να ξέρουνε ότι ο Ολυμπιακό δεν διοικείται από το Facebook . Αυτό ήταν ένα από τα θέματα της συζήτησης. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία. Κόντρα σε κολοσσούς και σε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Ας απολαύσουμε την ομάδα αυτή».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις