Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Άκαρπο το πρώτο ραντεβού με Παπανικολάου! Διαφορά στο οικονομικό

Ολυμπιακός: Άκαρπο το πρώτο ραντεβού με Παπανικολάου! Διαφορά στο οικονομικό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε με τον Κώστα Παπανικολάου στο πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας τους. Διαφορά στο οικονομικό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” ανανέωσαν χθες (2/7) τη συνεργασία τους με τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ σήμερα (3/7) σειρά πήρε το θέμα της παραμονής του Κώστα Παπανικολάου στο λιμάνι.

Ο ατζέντης του 28χρονου φόργουορντ, Γιώργος Σφαιρόπουλος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, και συζήτησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το πρώτο ραντεβού ήταν άκαρπο, καθώς δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων ως προς το οικονομικό κομμάτι του νέου τριετούς συμβολαίου που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Κώστα Παπανικολάου. Η πλευρά του Έλληνα άσου δεν ικανοποιήθηκε με την “ερυθρόλευκη” πρόταση και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση.

Να σημειωθεί ότι ο Παπανικολάου έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ομάδων του ΝΒΑ, όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες ρεπόρτερ του ESPN.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις