Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Σοκ με Χαραλαμπόπουλο! Χειρουργείο και δύο μήνες νοκ άουτ

Ολυμπιακός: Σοκ με Χαραλαμπόπουλο! Χειρουργείο και δύο μήνες νοκ άουτ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια, καθώς σε μία προσπάθειά του προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη συνδέσμου στην αριστερη ποδοκνημική και θα χρειαστεί να επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Δυσάρεστα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, καθώς ο νεαρός φόργουορντ των “ερυθρόλευκων”, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπασκόνια και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος της τρίτης περιόδου ο Χαραλαμπόπουλος σε μία προσπάθειά του, κατάφερε εναέριο κλέψιμο της μπάλας αλλά προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι και να αποχωρήσει με πόνους από το παρκέ. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για βαρύ διάστρεμμα, αλλά τελικά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην αριστερή ποδοκνημική, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα, Ο χρόνος μάλιστα που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης υπολογίζεται περίπου στους δύο μήνες.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις