Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αποχώρησαν τραυματίες Σπανούλης και Ρότσεστι

Ολυμπιακός: Αποχώρησαν τραυματίες Σπανούλης και Ρότσεστι
ΦΩΤΟ Intime

Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Ζαλγκίρις. Στα άλλα αρνητικά του ματς για τους “ερυθρόλευκους”, οι τραυματισμοί των Βασίλη Σπανούλη και Τέιλορ Ρότσεστι.

Καθηλώθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Ζαλγκίρις. Σπανούλης και Ρότσεστι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από το Κάουνας.

Click4more:Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Θλίψη! Έριξε… ερυθρόλευκη πετσέτα στο Κάουνας

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στη δεξιά γάμπα.

Τα προβλήματα για τον Μπαρτζώκα δεν τελείωσαν εκεί. Λίγο πριν τα μέσα της 3ης περιόδου ο Βασίλης Σπανούλης ζήτησε να γίνει αλλαγή. Αμέσως, το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων πήγε κοντά του, τον εξέτασε, για να μεταβεί εν συνεχεία στα αποδυτήρια έχοντας πρόβλημα στο δεξί του πόδι και δη στον περονιαίο μυ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού επέστρεψε στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” αλλά δεν πήρε άλλο λεπτό συμμετοχής. Στους τραυματισμούς των Βασίλη Σπανούλη και Τέιλορ Ρότσεστι, εστίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις. Όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός η κατάσταση του αστραγάλου του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» θα ξεκαθαρίσει αύριο, ενώ ο Ρότσεστι θα μπει στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις