Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Δύσκολα και με Παπαπέτρου! Μακριά από τη συμφωνία οι δύο πλευρές

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά τον Κώστα Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να έχουν μεγάλη “απόσταση” στις διαπραγματεύσεις, γεγονός που δυσκολεύει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα φόργουορντ.

“Απόσταση” διαπιστώθηκε ανάμεσα στις απαιτήσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου και την πρώτη προσφορά του Ολυμπιακού, για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα φόργουορντ, με τις δύο πλευρές να διαπιστώνουν τη διαφωνία τους στο οικονομικό και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος, βρέθηκε στα γραφεία της «Arcadia» για να συναντήσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια και είχαν μια πρώτη επαφή για να δουν τα “θέλω” της κάθε πλευράς, τα οποία και φαίνεται ότι είναι αρκετά μακριά σε πρώτη φάση, κάνοντας δύσκολη την παραμονή του διεθνούς φόργουορντ στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται πάντως να κάνει και δεύτερη προσπάθεια για τον παίκτη, με το ραντεβού να ανανεώνεται για τις επόμενες ημέρες, όπως συνέβη νωρίτερα και με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος και δεν έκανε δεκτή σε πρώτη φάση, την προσφορά των “ερυθρολεύκων”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι για τον Παπαπέτρου υπάρχει πάντα και το σενάριο του Παναθηναϊκού, με τους “πράσινους” να… καιροφυλακτούν, σε περίπτωση που ο παίκτης δεν μείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις