Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έκπληξη με Ποκουσέφσκι από Μπλατ! Παίρνει τον 17χρονο στην προετοιμασία – video

Ολυμπιακός: Έκπληξη με Ποκουσέφσκι από Μπλατ! Παίρνει τον 17χρονο στην προετοιμασία – video
ΦΩΤΟ instagram

Τον 17χρονο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει ήδη ξεχωρίσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο Ντέιβιντ Μπλατ και αναμένεται να τον έχει μαζί του στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας των “ερυθρολεύκων”. Ο νεαρός παίκτης αποτελεί ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ για τους Πειραιώτες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να επενδύσει και προσωπικά στο μεγάλο “ερυθρόλευκο” πρότζεκτ που ακούει στο όνομα Αλεξέι Ποκουσέφσκι, παίρνοντας τον 17χρονο μπασκετμπολίστα στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο ταλαντούχος Σέρβος της “ερυθρόλευκης” ακαδημίας, με ύψος 2,11 εκατοστά μόλις στα 17 του χρόνια, αποτελεί έναν παίκτη για τον οποίο έχουν μεγάλες βλέψεις στον Πειραιά και σε αυτό συμφωνεί και ο νέο προπονητής της ομάδας, που θέλει να δουλέψει και ο ίδιος μαζί του, βοηθώντας στην εξέλιξή του.

Πρόκειται για έναν μοναδικό άλλωστε παίκτη, ο οποίος αγωνιζόταν στις θέσεις των γκαρντ, μέχρι να πάρει απότομο ύψος και να μετατραπεί σε μία ιδιαίτερη περίπτωση με πολύ μέλλον, τόσο για τους “ερυθρόλευκους”, όσο και για την Εθνική Σερβίας, αφού είναι ήδη διεθνής με τους “μικρούς” των “πλάβι”.

https://www.instagram.com/p/BaXUSiqFqAM/?taken-by=pokusevski_aleksej

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις