Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επιστολή σε Μπερτομέου! “Να επανέλθουν οι ποινές Γιαννακόπουλου! Νέα πειθαρχική διαδικασία”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένα ακόμα… επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που “φούντωσε” μετά το πρόσφατο ντέρμπι “αιωνίων” για την Euroleague και τα όσα γράφτηκαν στο “Φύλλο Αγώνα” από τους διαιτητές.

Μέσω επιστολής που απέστειλε στον Τζόρντι Μπερτομέου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά την επαναφορά των ποινών που έχουν επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και την άσκηση νέας πειθαρχικής διαδικασίας.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του “αιώνιου” ντέρμπι

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ένωση διαιτητών Euroleague για Γιαννακόπουλο: “Να αποδειχθούν οι κατηγορίες, αλλιώς…”

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Board, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις