Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – “Επίθεση” προς ΚΕΔ/ΕΟΚ: “Έχετε πιάσει πάτο! Θα κινηθούμε νομικά”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Φουντώνει η κόντρα! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός “ανέδειξε” τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια -εκ προσωπεία της- βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών, εξαπολύοντας “επίθεση” προς ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Η κλήρωση των διαιτητών για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League είχε αρκετή ένταση, με την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός να δίνει μετά από καιρό το “παρών” στη διαδικασία.

Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος -μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστο Μπαφέ- βρέθηκαν στην κλήρωση και εξαπέλυσαν ευθεία “επίθεση” σε ΚΕΔ/ΕΟΚ, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις των Πηλοΐδη – Αναστόπουλου – Παναγιώτου στο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε βίντεο με τις 18 διαιτητικές αποφάσεις για τις οποίες φώναξε [vid]

“Έχετε πιάσει πάτο, γι αυτό δεν ερχόμασταν τόσο καιρό στις κληρώσεις”, ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα που είπε ο εκπρόσωπος της “ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ο οποίος πρόσθεσε πως: “ Από εδώ και στο εξής, ο Ολυμπιακός θα το κυνηγήσει αυτό που έγινε. Θα κινηθούμε νομικά και σε αυτόν και στον πάνω όροφο”.

Όταν ρώτησε μάλιστα τον παρατηρητή του ντέρμπι, Κυριάκο Ταβουλαρέα, για την άποψή του για όσα έκαναν οι διαιτητές του ντέρμπι, εκείνος αποκρίθηκε πως “έγιναν κάποια λάθη, τα οποία είναι λογικά βάσει της δυσκολίας τέτοιων αγώνων. Δεν υπήρχε στόχευση”. Ατάκες που επέτειναν τον εκνευρισμό του Χρήστου Σταυρόπουλου.

Σε εκείνο το σημείο, παρενέβη ο Μάνος Παπαδόπουλος, ζητώντας να σχολιάσει όσα γίνονταν, με τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού να τον διακόπτει και να λέει “πείτε τα μόνοι σας, εμείς φεύγουμε. Έτσι κι αλλιώς, τα λέτε μεταξύ σας κάθε μέρα”. Αμέσως μετά, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού αποχώρησαν από τη διαδικασία.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις