Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 87-96 ΤΕΛΙΚΟ: Οι Τούρκοι “χάλασαν” τη γιορτή του Σπανούλη!

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 87-96 ΤΕΛΙΚΟ: Οι Τούρκοι “χάλασαν” τη γιορτή του Σπανούλη!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ποτέ να σταματήσει τα τρίποντα της Φενέρμπαχτσε και γνώρισε δίκαια την ήττα με σκορ 96-87 στο ΣΕΦ, μένοντας πλέον μακριά από την πρώτη 8άδα της Euroleague. Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης που ξεπέρασε τον Ναβάρο και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό στη Euroleague, καθώς ηττήθηκε με 96-87 και από τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για τη 17η αγωνιστική της Euroleague και “έκλεισε” το πρώτο μισό της σεζόν με αρνητικό ρεκόρ 6-11.

Οι Πειραιώτες δέχθηκαν 16 τρίποντα στο ματς από τους Τούρκους και έχασαν 11 αμυντικά ριμπάουντ, παρά την έλλειψη ψηλών της ομάδας του Ομπράντοβιτς, με αποτέλεσμα να… χαλάσουν και τη γιορτή για τον Σπανούλη, που βρέθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε από το Newsit.gr

 

 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της φετινής Euroleague μα το πλέον αρνητικό ρεκόρ της τελευταίας δεκαετίας, έχοντας μόλις 6 ήττες μετά από 17 ματς, γεγονός που τον αφήνει… πίσω στη “μάχη” για την πρώτη 8άδα της Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις