Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία του Γουίλτζερ που άναψε φωτιές στο instagram!

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία του Γουίλτζερ που άναψε φωτιές στο instagram!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κάιλ Γουίλτζερ πήγε για μπάνιο παρέα με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Τζαμέλ ΜακΛιν, και βρήκε τον… μπελά του. Ο Καναδός φόργουορντ μπήκε στο στόχαστρο φίλων της ομάδας, οι οποίοι τον “έκραξαν” κάτω από μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Ο Κάιλ Γουίλτζερ έκανε το…. λάθος να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία με τον Τζαμέλ ΜακΛιν. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν για μπάνιο, με τον Καναδό να γράφει από κάτω για πλάκα: “Θα αφήσεις τον φίλο σου να πνιγεί”.

Ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τη Ζαλγκίρις. έκραξαν τον Γουίλτζερ. Ένας από αυτούς σχολίασε: “Η σεζόν δεν έχει τελειώσει παιδιά. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γ@@ τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ώρα για μπάνια και διακοπές”.

Την υπεράσπιση του Γουίλτζερ ανέλαβε η κοπέλα του Γουίλτζερ, η οποία απάντησε: “Μια βόλτα 3 ωρών με το σκάφος σε ΡΕΠΟ δεν θεωρείται διακοπές. Μπορούν ακόμα να ζήσουν τη ζωή τους σε ένα ρεπό που άξιζαν. Ευχαριστούμε για την γνώμη σου πάντως”.

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού απάντησε και έγραψε: “Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο απαιτητικοί στον κόσμο και ο εγωισμός και η περηφάνια μας έχουν πληγεί μετά τον αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις. Ξέρω πως όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και κάνουν την δουλειά τους, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Οι παίκτες πρέπει να το σεβαστούν αυτό και να μην προκαλούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ευχαριστώ για την απάντησή σου επίσης”.

Η κοπέλα του Ουίλτζερ απάντησε εκ νέου και σημείωσε: “Έχεις δίκιο. Πρέπει να κάθονται και να κοιτούν ένα τοίχο όλη μέρα αντί να έχουν ζωή και έξω από το μπάσκετ επειδή αυτό είναι “ασεβές” για τους οπαδούς. Προπονούνται και… λιώνουν κάθε ημέρα για τους οπαδούς και την ομάδα τους, προς Θεού να μην έχουν μια χαλαρή ημέρα σε διήμερο ρεπό. Μέχρι να γίνεις επαγγελματίας και να περάσεις από αυτό, δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αυτοί οι τύποι περνούν περισσότερα από όσα θα δεις ποτέ. Αγαπούν τους φιλάθλους τους, μην το μπερδεύεις αυτό”.

Η φωτογραφία του Γουίλτζερ

https://www.instagram.com/p/BiNRHAQjVvE/?taken-by=kwiltj

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις