Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Φουλάρει για τον αντί-Σφαιρόπουλο! “Μάχη” για Μπλατ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για τον αντί-Σφαιρόπουλο! “Μάχη” για Μπλατ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έμεινε για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τίτλο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Οι Πειραιώτες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού, έχοντας βάλει στο… μάτι τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Προπονητή από το πάνω ράφι θέλουν να φέρουν στο λιμάνι οι Αγγελόπουλοι. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο , με τον Ντέιβιντ Μπλατ να βρίσκεται στο στόχαστρο του.

Οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να πείσουν τον πρώην προπονητή της Νταρουσάφακα να γίνει κάτοικος Πειραιά, εντείνοντας τις προσπάθειες τους τις τελευταίες μέρες.

Υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους Πειραιώτες να ποντάρουν, όμως, και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα από το πάνω ράφι που να ταιριάζει στις απαιτήσεις του Μπλατ, ο οποίος κατέκτησε την περασμένη σεζόν το Eurocup με την Νταρουσάφακα και στη συνέχεια αποχώρησε από την τουρκική ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κλείσει το θέμα προπονητή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με αρκετά μέτωπα να είναι ανοιχτά (σ.σ. λήγουν τα συμβόλαια των Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις