Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στήριξη Αγγελόπουλων σε Σφαιρόπουλο! Τον ρώτησαν αν θέλει μεταγραφή

Ολυμπιακός: Στήριξη Αγγελόπουλων σε Σφαιρόπουλο! Τον ρώτησαν αν θέλει μεταγραφή

Εξηγήσεις ζήτησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι από τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο για την εικόνα… κατάρρευσης στους δύο τελευταίους εκτός έδρας αγώνες, σε Βιτόρια και Μόσχα.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μίλησαν πρώτα με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Επειτα, είχαν τετ α τετ με τους αρχηγούς, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη και ακολούθως μίλησαν με όλη την ομάδα.

Με τον Σφαιρόπουλο ανέλυσαν τα αίτια της συντριβής και της κακής παρουσίας των τελευταίων εβδομάδων και τον ρώτησαν αν χρειάζεται μεταγραφή. Θέμα στήριξης των αδελφών Αγγελόπουλων στο πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν τίθεται! Και δεν τίθεται γιατί ουδέποτε υπήρξε αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από τους διοικούντες την ΚΑΕ.

Μάλιστα, οι Αγγελόπουλοι δεν μετέβησαν στο ΣΕΦ για την απογευματινή προπόνηση, άμα τη επιστροφή της αποστολής από τη Μόσχα. Καθώς το ραντεβού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο έγινε αργά το μεσημέρι.

Το «κοστούμι» της συντριβής που έραψαν Μπασκόνια και Χίμκι στον Ολυμπιακό συν η ήττα από τον ΠΑΟΚ μοιραία θα είχε αυτή την εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις