Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τον Διαμαντίδη ο Σπανούλης! Κοντά σε μία ακόμη πρωτιά

Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τον Διαμαντίδη ο Σπανούλης! Κοντά σε μία ακόμη πρωτιά
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών για τη Basket League και ο Βασίλης Σπανούλη πρόλαβε να γράψει ιστορία πριν καν ολοκληρωθεί το ματς, αφού με δύο εύστοχα τρίποντα ξεπέρασε στη σχετική λίστα, τον Δημήτρη Διαμαντίδη του Παναθηναϊκού.

Στη δεύτερη θέση όλων των εποχών, μεταξύ των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη Basket League, βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών, ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μετά την πρωτιά στις ασίστ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον μία θέση μακριά και από την κορυφή της κατάταξης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Λαρισαίος γκαρντ ευστόχησε σε δύο προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Πάτρας και έτσι έφθασε τα 627 τρίποντα, ξεπερνώντας τα 626 του Διαμαντίδη, ο οποίος έμεινε πια στην τρίτη θέση. Πρώτος παραμένει ο Άγγελος Κορωνιός με 636 εύστοχες προσπάθειες, αλλά είναι πια απίθανο να μην φθάσει και σε αυτή την κορυφή, το όνομα του Βασίλη Σπανούλη.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις