Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Με Γουίλμπεκιν στο ΣΕΦ οι Ισραηλινοί!

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Με Γουίλμπεκιν στο ΣΕΦ οι Ισραηλινοί!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έρθει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχοντας στην αποστολή της τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο 25χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Πειραιώτες.

Η συμμετοχή του Σκότι Γουίλμπεκιν στο αυριανό (25/10) παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είχε κριθεί αμφίβολη τις τελευταίες ώρες, μιας κι ο Αμερικανός γκαρντ είχε χτυπήσει στο χέρι στην τελευταία προπόνηση της “ομάδας του λαού” επί ισραηλινού εδάφους.

Τελικά, ο 25χρονος γκαρντ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Νέβεν Σπάχια να τον υπολογίζει για τη δύσκολη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, μιας και ς η διοργανώτρια αρχή της Euroleague τιμώρησε τους Πειραιώτες με πρόστιμο για τη χρήση λέιζερ από τους φίλους της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της διοργάνωσης, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στο ΣΕΦ.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ στην Euroleague, βάσει του σχετικού άρθρου που έχει θεσπιστεί από την διοργανώτρια αρχή.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις