Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μία “ανάσα” από Μπλατ! Είπε το “ναι” στους Αγγελόπουλους

Ολυμπιακός: Μία “ανάσα” από Μπλατ! Είπε το “ναι” στους Αγγελόπουλους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάθεται, όπως όλα δείχνουν, για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής συμφώνησε με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να αντικαταστήσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Έπειτα από διαπραγματεύσεις λίγων ημερών, ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής ήρθε σε συμφωνία με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Προπονητής από το πάνω ράφι

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήταν αποφασισμένοι να πάρουν προπονητή από τον πάνω ράφι κι αυτό έπραξαν. “Έκλεισαν” τον Μπλατ, ο οποίος οδήγησε την Νταρουσάφακα τη φετινή σεζόν στην κατάκτηση του Eurocup, ενώ το 2014 είχε πανηγυρίσει και τη Euroleague με τη Μακάμπι. Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει περάσει κι από το NBA, έχοντας καθοδηγήσει τους Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα εκτός από το οικονομικό. Το χάσμα τελικά γεφυρώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις, με τον Μπλατ να είναι έτοιμος να υπογράφει διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1.7 εκατομμύρια ευρώ.

Χαμηλούς τόνους κρατάει η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει, πάντως, τη συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ, τονίζοντας ότι οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις