Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μία ανάσα από Βεζένκοφ! “Κόλλησε” του Χένρι

Ολυμπιακός: Μία ανάσα από Βεζένκοφ! “Κόλλησε” του Χένρι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Αντίθετα, η υπόθεση του Πιέρια Χένρι “κόλλησε”.

Έτοιμος να ολοκληρώσει την τρίτη του μεταγραφική κίνηση είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες βρίσκονται μία “ανάσα” από την απόκτηση του Αλεξάνδρου Βεζένκοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα κι απάντησε θετικά στην πρόταση των “ερυθρολεύκων”.

Ο 23χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το 2015 και θα αγωνίζεται ως Έλληνας, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Βεζένκοφ διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα από μακρινή απόσταση, ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο στη θέση “3” όσο και στη θέση “4”.

Φέτος, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους “μπλαουγκράνα”, έχοντας μέσο όρο 6,9 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 15 λεπτά, ενώ στην Ευρωλίγκα έπαιξε σε 13 ματς, μετρώντας  3,5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

“Κόλλησε” του Χένρι

Η υπόθεση του Πιέρια Χένρι πήρε παράταση. Οι δύο πλευρές μπορεί να τα έχουν βρει σε όλα, ωστόσο ο εκπρόσωπος του 25χρονου φόργουορντ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι ο πελάτης του δεν πρόκειται να υπογράψει ακόμη, καθώς επιθυμεί να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Χένρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, αγωνίζεται στο Summer League με τους Σέλτικς και πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις, μετρώντας μέσο όρο 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιθυμεί να κλείσει άμεσα το θέμα, ενώ ρίχνει… ματιές και σ’ άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Ολυμπιακού.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις