Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Δώσαμε εύκολους πόντους στους αντιπάλους”

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Δώσαμε εύκολους πόντους στους αντιπάλους”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού και οι εύκολοι πόντοι που έδωσε στην Νταρουσάφακα, έκριναν την αναμέτρηση στην Τουρκία, σύμφωνα με τον προπονητή των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ.

Στο “καταστροφικό” πρώτο δεκάλεπτο και την αστοχία των παικτών του, κρίθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νταρουσάφακα, όπως εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι δηλώσεις του Μπλατ

«Συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά και χάσαμε με μεγάλη διαφορά το πρώτο δεκάλεπτο. Επιστρέψαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα, όμως, κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένα και τα σαράντα λεπτά, κάτι που εμείς δεν κάναμε απόψε. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε».

Για την απόδοση των παικτών της Νταρουσάφακα: «Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια της αντιπάλου μας. Θεωρώ πως οι παίκτες που ήταν και την περσινή χρονιά εδώ έπαιξαν πολύ καλά εναντίον μας. Δεν το περίμενα αυτό, αλλά δεν είχαμε και την σωστή αντίδραση».

Για τους λόγους της ήττας: «Δεν ήταν ένας μόνο… Προφανώς η άμυνά μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ μακριά από τα στάνταρ μας. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη, που η Νταρουσάφακα μετέτρεψε σε εύκολους πόντους. Δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά και στο τέλος δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε για αυτούς τους λόγους».

Για την επιστροφή στην Νταρουσάφακα: «Ήταν όμορφο που επέστρεψα και είδα καλούς ανθρώπους και φιλικά πρόσωπα. Αυτή τη στιγμή έχω εστιάσει στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι το πρώτο πράγμα που έχω στην καρδιά και στο μυαλό μου. Όπως είπα και πριν, ήταν όμορφο που πριν το ματς είδα φίλους, όμως, δεν ήταν αυτός ο σκοπός που ήρθα εδώ. Σκοπός ήταν να κερδίσει η ομάδα μου και προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά. Και από αυτή την άποψη, απογοητεύτηκα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις