Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Είμαι 100% με τη διοίκηση! Ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής”

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Είμαι 100% με τη διοίκηση! Ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Υπέρ της απόφασης της διοίκησης του Ολυμπιακού, να αποχωρήσει η ομάδα στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, τάχθηκε ο κόουτς των “ερυθρόλευκων”, Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει του αυριανού του αγώνα με την Αναντολού Εφές (21.02.2019, 19:30). Λίγο πριν “πετάξει” η “ερυθρόλευκη” αποστολή, ο κόουτς Μπλατ μίλησε στους δημοσιογράφους και πήρε θέση για την αποχώρηση της ομάδας από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ χαρακτήρισε ζήτημα δικαιοσύνης την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής. Όταν φτάνεις στην απόγνωση χρειάζεται να κάνεις κινήσεις απόγνωσης για να το αντιμετωπίσεις. Είμαι 100% με τη διοίκηση”

Όσο για το ματς με την Αναντολού Εφές, ανέφερε: “Ο Ολυμπιακός, λόγω της διακοπής, είχε μια καταπληκτική εβδομάδα προπονήσεων. Δούλεψε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Τα αφήσαμε όλα πίσω. Καθαρίσαμε το μυαλό μας.. Είμαστε πολύ σταθεροί στην απόδοσή μας για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Εφές, που το χρειαζόμαστε. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα. Να πιέσουμε πάνω στην μπάλα καλύτερα, να σουτάρουμε καλύτερα γιατί και αυτοί σουτάρουν καλά. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που θέλω να δω άμεσα να βελτιώνεται, είναι η άμυνα. Να θυμηθούμε πώς ήμασταν πριν έναν μήνα, γιατί τότε παίζαμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις