Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρμπαχτσε” [pics]

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρμπαχτσε” [pics]

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (23/1) για την Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο (24/1) θα αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Για την Τουρκία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (23/1) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα αντιμετωπίσει αύριο (24/1) τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Διατηρούν πολλά χρόνια τον ίδιο κορμό και διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να μακροημερεύσει, όμως, θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και να πάρουμε κάτι καλό. Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μία ομάδα που εφαρμόζουμε διαφορετικά συστήματα. Θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε ακόμα τις “ μάχες” με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:«Έχουμε πάντα δυναμικές μάχες και τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας προπονητής με τον οποίο που έχουμε μακρά ιστορία στη διοργάνωση».

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των απολύσεων πολλών προπονητών στην Euroleague, με αφορμή την τελευταία του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί επτά από τους 16 προπονητές. Με εξοργίζει το γεγονός! Δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα. Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί και δεν έχουν τον σεβασμό που πρέπει από τις ομάδες τους», δήλωσε.

Η αναχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις