Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Να σταματήσει να εκτίθεται η ΕΟΚ, απαιτούμε τους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές”

Ολυμπιακός

Δυο 24ωρα πριν από τον τελευταίο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί την ΚΕΔ / ΕΟΚ “να σταματήσει να εκτίθεται” και απαιτεί ο αγώνας του ΟΑΚΑ να έχει τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές.

Το 2-2 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στους τελικούς της έStoiximan.gr Basket League έγινε και από το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε μια… μάχη για τη διαιτησία, ενόψει του τελευταίου αγώνα, στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αστυνομικοί για τα επεισόδια στο ΣΕΦ: «Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα»

Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά από την ΚΕΔ / ΕΟΚ να… σταματήσει να εκτίθεται και απαιτεί οι τρεις διαιτητές που θα “σφυρίξουν” την αναμέτρηση της Κυριακής να προκύψουν από τους κορυφαίους διεθνείς ρέφερι (Αναστόπουλο, Γκόντα, Κορομηλά, Μάνο, Παπαπέτρου, Πηλοΐδη, Πουρσανίδη, Σχινά, Σώμο, Τσαρούχα και Φούφη).

Η “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την ΕΟΚ/ΚΕΔ να σταματήσει να εκτίθεται και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στον τελευταίο τελικό της σεζόν, στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, η επιλογή των τριών διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους ΔΙΕΘΝΕΙΣ Έλληνες διαιτητές και μόνο.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις