Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα με Παπανικολάου! Αμφίβολος για Ζαλγκίρις

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό, αφού ο Κώστας Παπανικολάου ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Euroleague. Δύσκολα θα έχει και τον Στρέλνιεκς ο Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη σειρά των παιχνιδιών με τη Ζαλγκίρις, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχίζει να αντιμετωπίζει ζητήματα, καθώς πέρα από το γνωστό πρόβλημα με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, απρόοπτο υπήρξε στην τελευταία προπόνηση και με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ επέστρεψε κόντρα στο Πανιώνιο την περασμένη Παρασκευή για τη Stoiximan.gr Basket League, μετά από απουσία αρκετών αγώνων, όμως φαίνεται ότι θα τεθεί και πάλι εκτός. Κι αυτό γιατί στην προπόνηση της Κυριακής (15/04) ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και μάλιστα αυτή τη φορά στο άλλο γόνατο.

Έτσι, η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Euroleague, κρίνεται αμφίβολη και θα δοκιμάσει από αύριο για να δει αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Λαύριο και συνεχίζει να κάνει θεραπεία. Ο Λετονός θα προσπαθήσει να προπονηθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά η συμμετοχή του, ειδικά στον πρώτο αγώνα της Τετάρτης (18/04), θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Αντίθετα, θετικά είναι τα νέα από την πλευρά των Πρίντεζη και Τιλί, αφού αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις